06 - 50 62 24 30

hallo@socialmediameisje.nl

Maan - Vrij 9.00 - 18.00

Ben jij op zoek naar herkenning en professionaliteit in je social media berichten? Door het gebruik van branding creëer je bij je volgers, klanten en/of toekomstige klanten een stukje herkenning maar ook professionaliteit. Als je echt verschil wilt maken op social media zou ik kiezen voor een social media huisstijl.

Zorg voor een eenheid in je online uitingen

Door ervoor te zorgen dat al je social media uitingen op alle platformen hetzelfde zijn creëer je een eenheid, herkenning en professionaliteit. Bewust en onbewust maak je iemand die jouw onderneming nog niet kent nieuwsgierig en gaan ze je profielen en/of website bekijken. Dus je wilt met jouw bedrijf gezien worden als een expert op jouw vakgebied. Zorg dat je dat ook uitstraalt online!

Een halve dag filmen betekent dat we samen 4 uur lang (YouTube) video’s gaan opnemen. Een goede voorbereiding is daarbij echt ontzettend belangrijk. Zo haal je én het meeste uit de tijd die we samen hebben én je ziet het ook later terug in de video’s. De prijs voor het opnemen van een halve dag aan video is €160 excl. 21% BTW. Het bewerken van de video’s wordt apart berekent.

 

Het bewerken van één video: €60 excl. 21% BTW

Social Media Meisje - Website - Diensten - YouTube video - halve dag filmen
Social Media Meisje - Website - Diensten - YouTube video - hele dag filmen

Een hele dag filmen betekent dat we samen 8 uur lang (YouTube) video’s gaan opnemen. Een goede voorbereiding is daarbij echt ontzettend belangrijk. Zo haal je én het meeste uit de tijd die we samen hebben én je ziet het ook later terug in de video’s. De prijs voor het opnemen van een hele dag aan video is €320 excl. 21% BTW. Het bewerken van de video’s wordt apart berekent.

 

Het bewerken van een video: €60 excl. 21% BTW

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie over het opnemen van YouTube video’s? Neem dan contact met mij op.