06 - 50 62 24 30

hallo@socialmediameisje.nl

Maan - Vrij 9.00 - 18.00

Gebruik de kracht van social media

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met het op de juiste manier online neerzetten van jouw bedrijf? Van social media berichten, tot video’s en online campagnes? Aan de hand van mijn kennis en ervaringen met social media help ik je hier graag mee!

Social media beheer

Gebruik social media voor jouw bedrijf om én een band op te bouwen met je volgers, klanten en potentiële klanten én om je kennis te delen.

Lees meer

Social media huisstijl

Een social media huisstijl zorgt voor een eenheid, herkenning en professionaliteit in je social media uitingen. Een must als je jezelf neer wilt zetten als een expert.

Lees meer

Social media video

Gebruik video om een persoonlijke band op te bouwen met je volgers. Wanneer je iemand ziet en hoort heb je gelijk een gevoel bij die persoon, dat is belangrijk.

Lees meer

Social media campagnes

Zorg voor kwalitatieve en interessante social media campagnes die jouw doelgroep in actie brengt! Van het promoten van je diensten, events en/of producten, alles is mogelijk met de juiste advertentie.

Lees meer

Kennis delen is het nieuwe verkopen

Social media is in mijn ogen een eerlijkere vorm van marketing. Waarbij de marketing van vroeger ging over wie het hardst roept over zijn producten, willen we nu ook weten wie er achter het bedrijf zit. Het gaat niet alleen meer over verkoop, bezoekers & klanten, ze willen eerst een band met je opbouwen en je leren vertrouwen. Ben dus niet iemand die alleen maar bezig is met zijn of haar dienst en/of product te verkopen. Maar laat aan iedereen zien wat je in huis hebt én zet jezelf neer als een expert die zijn of haar wil kennis delen.
Lees meer over mij

Mijn werk

Benieuwd naar de opdrachten die ik tot nu toe heb mogen doen voor mijn opdrachtgevers? Wie ik waarmee geholpen & geadviseerd heb? Dit zijn een aantal opdrachten waaraan ik heb gewerkt.