06 - 50 62 24 30

hallo@socialmediameisje.nl

Maan - Vrij 9.00 - 18.00

Over mij

Begin 2017 ben ik, Astrid Damen, officieel met Social Media Meisje gestart.

Waarom: Ik zie heel veel mensen en bedrijven worstelen met Social Media, ze doen er weinig of niets mee. Én als er dan al iets gepost wordt is het lukraak, zonder strategie, omdat ze duidelijk zichtbaar voor mij een stukje kennis, tijd en feeling missen. Dat is super zonde! Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, LinkedIn en/of Pinterest zijn geweldige platformen om jezelf en jouw bedrijf online goed in de spotlights te zetten.

 

Waarom mijn passie voor dit werk? Binnen mijn bedrijf Social Media Meisje komt voor mij alles samen: het creëren van mooie en professionele content, het helpen van ondernemers geeft erg veel voldoening, het zien van de positieve reacties van de opdrachtgever en ook de engagement van de doelgroep. Ook het feit dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn door het internet maakt het voor mij speciaal, warm en tastbaar.

Mijn verhaal

De afgelopen jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen als een social media specialist. Ik heb 4 jaar lang een eigen succesvolle online webstore gehad, Coloured Candy, waar ik mijn handmade sieraden verkocht. Ook heb ik in die jaren diverse websites en webshops gebouwd. Zowel voor mijzelf als voor anderen.

 

Naast deze ervaring als ondernemer heb ik ruim een jaar deel uitgemaakt van het social team van de internationale DJ Fedde Le Grand. Een toffe, snelle en ook hele harde professionele wereld. Alles draait in de dance industrie om uitingen op social media (vele malen per dag) en natuurlijk personal branding.