06 - 50 62 24 30

hallo@socialmediameisje.nl

Maan - Vrij 9.00 - 18.00

Hoeveel snaps moet je per dag maken op Snapchat?

Met 158 miljoen gebruikers en 2,5 miljoen snaps per dag is Snapchat hét snelstgroeiende social netwerk wat er is. 71% van de gebruikers is tussen 18-34 jaar oud. Het is dus echt een platform voor jongeren! Nu ben jij misschien iemand die heel graag meer volgers wil op Snapchat, of heb je een bedrijf waarvan de doelgroep aansluit met die van Snapchat. Dus vraag jij je misschien af; Hoeveel snaps moet je per dag maken op Snapchat? In dit artikel vertel ik je daar alles over.

Hoeveel snaps moet je maken?

Mijn advies is om minimaal 7 snaps te maken per dag. Ook zou ik er niet meer dan 25 maken, tenzij je bijvoorbeeld bij een heel erg leuk evenement bent wat de hele dag duurt of wanneer je zelf iets organiseert wat je heel graag met iedereen wilt delen. Nu vind je misschien 7 snaps per dag heel erg veel, zeker als bedrijf, maar dat valt echt heel erg mee! Als persoon of als personal brand is het heel erg makkelijk, laat aan iedereen zien wat je de hele dag doet. Van achter je computer zitten werken tot wat je eet, leg je dag op een leuke manier vast. 😊

Ben je iemand met een bedrijf? Denk dan eens goed na over wat je dan allemaal kunt delen via Snapchat. Van dat je onderweg bent, in een meeting zit, tot dingen die achter de schermen gebeuren. Je klanten vinden het juist heel erg leuk om te zien wat er binnen een bedrijf allemaal gebeurt! Zolang je het maar op een leuke manier brengt die past bij jouw doelgroep.

Heb je nu nog helemaal geen volgers op Snapchat? Deel in het begin je snaps ook op Instagram Stories! Via Instagram is het een stukje makkelijker om nieuwe volgers te krijgen, puur door hoe de app in elkaar zit met de algemene feed en alle verhalen bovenaan in het overzicht. Haal dus juist je voordeel uit allebei de platformen! 👻

Extra tip..

Heb je mijn tip opgevolgd om minimaal 7 snaps per dag te maken? Goed zo! Aan het einde van de dag kun je al je snaps in één video opslaan op je telefoon. Plak dan de “snap video’s” van een hele week achter elkaar in een videoprogramma zoals iMovie of Final Cut Pro. Deze video kun je bijvoorbeeld gebruiken als Instagram post om te zorgen dat mensen je gaan toevoegen op Snapchat. Vergeet niet om er een pakkend onderschrift bij te zetten! 😉

Ook kun je bepaalde snaps niet delen via Instagram Stories en zeggen; wil je meer zien? Voeg mij dan toe op Snapchat. Dit zijn twee kleine tips die je heel erg kunnen helpen met het opbouwen van volgers op Snapchat!

Naast deze laatste nieuwtjes en tips zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt doen om met je bedrijf succesvoller te worden op social media. Ben jij een bedrijf die op zoek is naar hulp hierin? Neem dan een kijkje op mijn diensten pagina om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ben je iemand die gewoon een vraagje heeft over Snapchat? Stuur mij eventjes een berichtje.

No Comments

Leave a reply